Lieve Frédéry,

Allereerst  gecondoleerd met het verlies van Guy. We hebben hele leuke en fijne ritten gehad die Guy georganiseerd heeft. De afsluitingen van de meetings bij jou in de tuin blijven ons altijd bij. Rond het vuur met z’n allen en Guy speelde op zijn gitaar.  Een herinnering die wij nooit zullen vergeten.
Wij wensen jou en Miriam en de kinderen en de hele familie heel veel sterkte om dit verlies te verwerken
Free Translation:

Dear Frédéry,

First of all, my condolences on the loss of Guy. We had very nice and pleasant rides that Guy organized. The closings of the meetings in your garden will always remain with us. Around the fire all together and Guy played his guitar. A memory we will never forget.

We wish you and Miriam and the children and the whole family a lot of strength to come to terms with this loss

Regards,
Henk and Trudy van Neerrijnen
Dick and Jacqueline’s friends